10 Houses Hotel

10 Houses Hotel

10 Houses Hotel

Близо до планинския курорт Говедарци 10 Houses Hotel e красиво сгушен в подножието на връх Мальовица в живописнатата Рила Планина. На надморска височина 1310 м и самия бряг на река Черни Искър гостите на 10 самостоятелни къщи на хотела, 16 луксозни апартамента и 1 VIP мезонет се радват на богоизбрано съчетание на свежа и уханна пролет, прохладно лято, слънчева и топла есен, мека и снежна зима.

10houseshotel logo

“Clock PMS+ беше дори още по-обещаващ със своята цялостна интеграция на хотелското управление и безпроблемната онлайн дистрибуция. Както очаквахме, преминаването към Clock PMS+ се оказа правилното решение ... [и] дори надхвърли нашите очаквания за интеграцията на всички хотелски операции и привнасянето на по-голяма ефективност и бързина към ежедневните задачи.”

Христо Стоянов (Генерален мениджър)

Въпроси и отговори

Ето какво имаше да сподели нашият събеседник относно неговия опит с цялостна ни система за хотелско управление

Какъв тип софтуер използвахте преди това за управлението на вашия хотел?

Използвахме много добра програма на Клок - Ево и беше напълно естествено да се възползваме от следващия етап в еволюцията на системите за хотелско управление - Clock PMS+.

Защо избрахте Clock PMS+?

Както вече споменах, ние сме много доволни от Evo на Клок, Clock PMS+ беше дори още по-обещаващ със своята цялостна интеграция на хотелското управление и безпроблемната онлайн дистрибуция.

Какво ви накара да потърсите нова система за хотелско управление? Какви проблеми се опитвахте да решите? Какви резултати искахте да постигнете?

Както очаквахме, преминаването към Clock PMS+ се оказа правилното решение. Това облачно решение дори надхвърли нашите очаквания за интеграцията на всички хотелски операции и привнасянето на по-голяма ефективност и бързина към ежедневните задачи.

Какво се промени за вас/вашия бизнес, откакто започнахте да използвате Clock PMS+?

В Clock PMS+ най-много ми харесва колко лесно е да се работи с него, синхронизацията в реално време на всички данни в различните канали за дистрибуция и не на последно място - невероятния екип от сервиза зад тази великолепна система за хотелско управление.